Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Agent curatare sobe si cazane cu combustibil solid GUDRONEX | BLACK SEA SUPPLIERS
Agent curatare sobe si cazane cu combustibil solid GUDRONEX

Agent curatare sobe si cazane cu combustibil solid GUDRONEX

 

Pulbere pentru inlaturarea rapida a mizeriei si a reziduurilor nearse existente pe peretii sobelor pe lemne si a focarelor cazanelor cu combustibil solid (lemn, carbune, peleti, etc). Produsul actioneaza si in cele mai putin accesibile zone ale focarului, de unde elimina depunerile corozive si oxizii, imbunatatind calitatea arderii si eficienta echipamentului.
ATENTIE! Introduceti in foc produsul cu ambalaj cu tot. Nu desigilati si nu gauriti ambalajul.
o doza = ambalaj plastic/carton cu 250 grame GUDRONEX


Cod serie: ACSCCSGUDRONEX

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Agent curatare sobe si cazane cu combustibil solid GUDRONEX varianta potrivita

Mod de utilizare: In timpul functionarii cazanului (cu foc iute), avand clapeta de cos deschisa, se arunca o doza de GUDRONEX. Stratul de cenusa rezultat in urma reactiei, se indeparteaza cu usurinta. Repetati procedura ori de cate ori este nevoie.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Agent curatare sobe si cazane cu combustibil solid GUDRONEX. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Agent curatare sobe si cazane cu combustibil solid GUDRONEX sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Agent curatare sobe si cazane cu combustibil solid GUDRONEX sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.