Agenti de curatare dezincrustanti acizi instalatii termice CLEANEX TOTAL

Agenti de curatare dezincrustanti acizi instalatii termice CLEANEX TOTAL

 

Solutie acida destinata curatarilor grele ale schimbatoarelor de caldura si boilerelor care prezinta depuneri de calcar, precum si pentru curatarea intregii instalatii care, in afara calcarului prezinta si depuneri de oxizi, magnetita si maluri. Inhibitorii de coroziune cu care este aditivat CLEANEX TOTAL asigura protectia optima a elementelor din fier, cupru, inox si aluminiu. Exceptie fac componentele din zinc si aliaje de zinc. Produsul contine antispumanti si indicatori colorimetrici care permit o utilizare usoara a acestuia in operatiunile de intretinere.


Cod serie: ACDAITCLXTOT

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Agenti de curatare dezincrustanti acizi instalatii termice CLEANEX TOTAL varianta potrivita

Mod de utilizare: Se foloseste in concentratie de 10%-25%, in functie de gradul de incrustare. Este normala aparitia unei usoare spumari la inceputul operatiei, datorate reactiei chimice de dizolvare a sarurilor de calciu si magneziu. Dupa utilizare este necesara neutralizarea resturilor acide din circuitele curatate prin clatire succesiva cu apa si cu o solutie pe baza de NEUTRALYZER. Produsul este recomandat uzului profesional.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Agenti de curatare dezincrustanti acizi instalatii termice CLEANEX TOTAL. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Agenti de curatare dezincrustanti acizi instalatii termice CLEANEX TOTAL sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Agenti de curatare dezincrustanti acizi instalatii termice CLEANEX TOTAL sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.