Agenti de curatare dezincrustanti alcalini instalatii termice CLEANEX INSTAL

Agenti de curatare dezincrustanti alcalini instalatii termice CLEANEX INSTAL

 

Agent alcalin pentru inlaturarea rapida a reziduurilor mecanice si a depunerilor de mal din instalatiile care contin elemente realizate din fier, otel, cupru sau PPR. Contine substante tensioactive care permit inlaturarea slamurilor si a magnetitei din sistemul curatat. Imbunatateste circulatia agentului termic si optimizeaza transferul energetic.Utilizat in concentratiile recomandate, produsul nu ataca garniturile din cauciuc, fierul, cuprul sau inoxul. Produsul este recomandat uzului profesional.


Cod serie: ACDAITCLXINS

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Agenti de curatare dezincrustanti alcalini instalatii termice CLEANEX INSTAL varianta potrivita

Mod de utilizare: Se foloseste in solutii cu concentratie de 5-15%, in functie de depunerile prezente. Dupa utilizare instalatia se clateste bine cu apa pana la obtinerea unui pH neutru. In vederea scaderii nivelului bazic la o cota neutra, se poate utiliza NEUTRALYZER ACID.
Nu se utilizeaza la instalatii cu componente din zinc sau aluminiu.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Agenti de curatare dezincrustanti alcalini instalatii termice CLEANEX INSTAL. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Agenti de curatare dezincrustanti alcalini instalatii termice CLEANEX INSTAL sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Agenti de curatare dezincrustanti alcalini instalatii termice CLEANEX INSTAL sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.