Agenti de curatare dezincrustanti centrala termica CLEANEX Inox-Al

Agenti de curatare dezincrustanti centrala termica CLEANEX Inox-Al

 

Solutie acida destinata curatarii depunerilor de calcar din schimbatoarele de caldura ale centralelor termice si de pe alte elemente colmatate din instalatie. Inhibitorii de coroziune cu care este aditivat CLEANEX (Inox, Al) asigura protectia optima a elementelor din fier, fonta, cupru, inox si aluminiu. Produsul contine antispumanti si indicatori colorimetrici care permit o utilizare usoara a acestuia in operatiunile de intretinere, prin recircularea cu pompe de curatare chimica in circuitul cu depuneri. De asemenea contine substante tensioactive care inlatura mizeria din sistemul curatat. Produsul este recomandat uzului profesional.


Cod serie: ACDCLEANEXOIMAL

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Agenti de curatare dezincrustanti centrala termica CLEANEX Inox-Al varianta potrivita

Mod de utilizare: Se foloseste in solutii cu concentratie de 10-25%, in functie de depunerile calcaroase prezente. Este normala aparitia unei usoare spumari la inceputul operatiei, datorate reactiei chimice de dizolvare a sarurilor de calciu si magneziu. Dupa utilizare este necesara neutralizarea resturilor acide din circuitele curatate prin clatire cu o solutie pe baza de NEUTRALYZER. Este interzisa deversarea la canal a produsului inainte de a fi neutralizat!

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Agenti de curatare dezincrustanti centrala termica CLEANEX Inox-Al. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Agenti de curatare dezincrustanti centrala termica CLEANEX Inox-Al sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Agenti de curatare dezincrustanti centrala termica CLEANEX Inox-Al sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.