Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Agenti de curatare dezincrustanti panouri solare CLEANEX SOLAR | BLACK SEA SUPPLIERS
Agenti de curatare dezincrustanti panouri solare CLEANEX SOLAR

Agenti de curatare dezincrustanti panouri solare CLEANEX SOLAR

 

Solutie acida special conceputa pentru curatarea depunerilor formate in circuitele instalatiilor solare, caracterizate prin temperaturi ridicate de lucru, care favorizeaza descompunerea antigelurilor si formarea de maluri si polimeri insolubili. CLEANEX SOLAR este aditivat cu inhibitori de coroziune care asigura protectia elementelor de fier, cupru, inox si aluminiu.


Cod serie: ACDPSCLXSOL

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Agenti de curatare dezincrustanti panouri solare CLEANEX SOLAR varianta potrivita

Mod de utilizare: Se foloseste prin recirculare, in concentratie de 20%-50% , in functie de depunerile prezente. Dupa utilizare este necesara neutralizarea resturilor acide din circuitele curatate prin clatire succesiva cu apa si cu o solutie pe baza de NEUTRALYZER. Produsul este recomandat uzului profesional.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Agenti de curatare dezincrustanti panouri solare CLEANEX SOLAR. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Agenti de curatare dezincrustanti panouri solare CLEANEX SOLAR sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Agenti de curatare dezincrustanti panouri solare CLEANEX SOLAR sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.