Agent de curatare lichid sobe si cazane cu combustibil CLEANEX GUDRON

Agent de curatare lichid sobe si cazane cu combustibil CLEANEX GUDRON

 

Solutie dezincrustanta dedicata curatarii gudroanelor si a funinginii necombustibile depuse pe peretii camerelor de ardere ale instalatiilor care utilizeaza combustibil solid (lemn, carbune, peleţi, etc). Produsul dizolva depuneri de gudron de maxim 1mm si este recomandat pentru cazanele cu gazeificare.


Cod serie: ACLSCCCLXGUD

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Agent de curatare lichid sobe si cazane cu combustibil CLEANEX GUDRON varianta potrivita

Mod de utilizare: In camera de ardere rece, se pulverizeaza ca atare direct pe suprafetele de curatat cu un pulverizator din plastic. Pentru a curata camerele de ardere cu o geometrie neregulata, care prezinta un strat mai gros de gudron, se recomanda utilizarea prealabila a produsului GUDRONEX.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Agent de curatare lichid sobe si cazane cu combustibil CLEANEX GUDRON. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Agent de curatare lichid sobe si cazane cu combustibil CLEANEX GUDRON sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Agent de curatare lichid sobe si cazane cu combustibil CLEANEX GUDRON sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.