Agenti de neutralizare pasivizatori NEUTRALYZER ACID

Agenti de neutralizare pasivizatori NEUTRALYZER ACID

 

Pulbere acida total solubila in apa care asigura neutralizarea reziduurilor alcaline ramase in instalatie in urma curatarii depunerilor cu dezincrustantii alcalini din gama CLEANEX (CLEANEX INSTAL, CLEANEX TERM Fe-Cu). Utilizarea pasivizatorului NEUTRALYZER ACID asigura protectia echipamentului impotriva posibilelor coroziuni generate de resturile solutiei alcaline. Produsul este recomandat uzului profesional.


Cod serie: ANPNEUTRALYZERACID

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Agenti de neutralizare pasivizatori NEUTRALYZER ACID varianta potrivita

Mod de utilizare: Se foloseste in solutii cu concentratie de 0,5%-5% care se recircula in instalatiile curatate cu agentii alcalini pana la obtinerea unui pH neutru. De asemenea se foloseste la neutralizarea resturilor de solutii alcaline uzate, utilizate in procesul de curatare, inainte de deversarea in sistemul de canalizare.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Agenti de neutralizare pasivizatori NEUTRALYZER ACID. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Agenti de neutralizare pasivizatori NEUTRALYZER ACID sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Agenti de neutralizare pasivizatori NEUTRALYZER ACID sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.