Antigel industrial superconcentrat pentru instalatii preparare apa calda GLICOGEL ECO

Antigel industrial superconcentrat pentru instalatii preparare apa calda GLICOGEL ECO

 

Mod de utilizare: Pentru pastrarea performantelor optime in vederea unei exploatari indelungate a fluidului termic va recomandam curatarea instalatiei inainte de incarcarea cu antigel.

Produsul se va utiliza doar in dilutie cu apa demineralizata. Raporturi de dilutie recomandate (vol.antigel:vol.apa):

  • dilutie 2:1, ofera protectie la -44°C
  • dilutie 1:1, ofera protectie la -40°C
  • dilutie 2:3, ofera protectie la -25°C
  • dilutie 1:3, ofera protectie la -14°C

Cod serie: AISITGLICOGEL

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Antigel industrial superconcentrat pentru instalatii preparare apa calda GLICOGEL ECO varianta potrivita

GLICOGEL ECO este un antigel concentrat non-toxic pe baza de propilenglicol dedicat domeniului termotehnic si industrial, aditivat pentru a asigura o tripla protectie a echipamentelor. Materia prima utilizata confera produsului GLICOGEL ECO calitati non-toxice, asigurand stabilitatea termica la presiunile de lucru pentru temperaturi cuprinse intre -44 °C si 110 °C, fiind recomandat pentru:

- Protectie la inghet , in raport de dilutie 2:1, pana la -44 °C;
- Protectia termodinamica a intregii instalatii si functionarea corespunzatoare a pompelor de circulatie;
- Protectia anticoroziva care previne uzura prematura a materialelor din care sunt realizate componentele.

Produsul este adecvat utilizarii in instalatii care asigura prepararea apei calde de consum sau alte echipamente de uz alimentar permitand un raport crescut de dilutie cu apa, functie de regimul de exploatare dorit.

Utilizarea in domeniul alimentar este determinata de caracteristicile toxicologice ale materiilor prime utilizate, garantate de producator in FDS (LD 50 – prin inghitire produs concentrat, = 20g/kg corp). Exemplu: doza daunatoare prin ingerarea este de 1,5 kg produs concentrat /persoana de 80kg).
Antigelul este biodegradabil si nu contine amine, nitriti, silicati, borati si fosfati, compusi interzisi de legislatia europeana de protectia mediului.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Antigel industrial superconcentrat pentru instalatii preparare apa calda GLICOGEL ECO. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Antigel industrial superconcentrat pentru instalatii preparare apa calda GLICOGEL ECO sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Antigel industrial superconcentrat pentru instalatii preparare apa calda GLICOGEL ECO sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.