Antigel pentru instalatii solare SOLAR PROTECT S45 -28°C

Antigel pentru instalatii solare SOLAR PROTECT S45 -28°C

 

Mod de utilizare: Pentru pastrarea performantelor optime in vederea unei exploatari indelungate a fluidului termic va recomandam curatarea instalatiei inainte de incarcarea cu antigel.
Produsul se va utiliza ca atare sau in dilutie cu apa demineralizata. Raporturi de dilutie recomandate (vol.antigel:vol.apa):

  • ca atare, ofera protectie la -28°C
  • dilutie 3:1, ofera protectie la -23°C
  • dilutie 3:2, ofera protectie la -16°C
  • dilutie 1:1, ofera protectie la -11°C

 


Cod serie: APISOLPROT28

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Antigel pentru instalatii solare SOLAR PROTECT S45 -28°C varianta potrivita

SOLAR PROTECT S45 este un antigel pe baza de propilenglicol ce asigura protectia la inghet la circuitelor termice pana la temperaturi de -28 °C. Produsul permite incarcarea rapida a instalatiilor fiind gata preparat pentru utilizarea in circuitele solare.Temperaturile ridicate de pana la 180 °C la care poate fi folosit, il recomanda in aplicatii precum sistemele solare.
SOLAR PROTECT S45 contine un mix de aditivi, inhibitori de coroziune si antispumanti care asigura protectia optima a elementelor de instalatie, prelungind astfel durata medie de exploatare a acestora.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Antigel pentru instalatii solare SOLAR PROTECT S45 -28°C. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Antigel pentru instalatii solare SOLAR PROTECT S45 -28°C sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Antigel pentru instalatii solare SOLAR PROTECT S45 -28°C sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.