Antigel pentru instalatii termice TERMOPROTECT T35 -25°C

Antigel pentru instalatii termice TERMOPROTECT T35 -25°C

 

Mod de utilizare: Pentru pastrarea performantelor optime in vederea unei exploatari indelungate a fluidului termic va recomandam curatarea instalatiei inainte de incarcarea cu antigel.

Produsul se va utiliza ca atare sau in dilutie cu apa demineralizata. Raporturi de dilutie recomandate (vol.antigel:vol.apa)

  • ca atare, ofera protectie la -25°C
  • dilutie 2:1, ofera protectie la -20°C
  • dilutie 1:1, ofera protectie la -10°C
  • dilutie 1:2, ofera protectie la -5°C

Cod serie: AITTERMOPROTECT25

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Antigel pentru instalatii termice TERMOPROTECT T35 -25°C varianta potrivita

TERMO PROTECT T35 este un antigel pe baza de etilenglicol ce asigura protectia la inghet a circuitelor termice pana la temperaturi de -25°C. Produsul permite incarcarea rapida a instalatiilor.

Inhibitorii de coroziune si aditivii stabilizatori de pH cu care este tratat TERMO PROTECT T35 optimizeaza protejarea materialelor din care sunt realizate componentele circuitului (cupru, fier, inox, aluminiu, alama, cauciuc, etc) si asigura o buna functionare a pompelor de circulatie din instalatie.

Utilizat ca atare sau in amestec cu apa demineralizata are o conductivitate scazuta si un pH optim, reducand riscul producerii fenomenului de electrocoroziune.

Nu contine amine, nitriti, silicati, borati si fosfati, compusi interzisi de legislatia europeana de protectia mediului.

 

 

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Antigel pentru instalatii termice TERMOPROTECT T35 -25°C. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Antigel pentru instalatii termice TERMOPROTECT T35 -25°C sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Antigel pentru instalatii termice TERMOPROTECT T35 -25°C sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.