Antigel superconcentrat pentru instalatii solare SOLAR PROTECT

Antigel superconcentrat pentru instalatii solare SOLAR PROTECT

 

Pentru pastrarea performantelor optime in vederea unei exploatari indelungate a fluidului termic va recomandam curatarea instalatiei inainte de incarcarea cu antigel.
Produsul se va utiliza doar in dilutie cu apa demineralizata. Raporturi de dilutie recomandate (vol.antigel:vol.apa):

  • dilutie 3:2, ofera protectie la -36°C
  • dilutie 1:1, ofera protectie la -33°C
  • dilutie 2:3, ofera protectie la -22°C
  • dilutie 1:4, ofera protectie la -10°C

Cod serie: ASPISOLPROT

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Antigel superconcentrat pentru instalatii solare SOLAR PROTECT varianta potrivita

SOLAR PROTECT este un antigel superconcentrat pe baza de propilenglicol, compus deosebit de stabil, ce permite atat protectia la inghet a circuitelor termice pana la -36 °C cat si functionarea sistemului pana la 180 °C. Produsul este dedicat utilizarii in instalatiile solare caracterizate prin temperaturile ridicate la care pot functiona, astfel incat este necesara utilizarea unui agent termic special care sa garanteze un punct de fierbere ridicat. Inhibitorii de coroziune si stabilizatorii de pH cu care este tratat antigelul SOLAR PROTECT asigura protectia crescuta a materialelor din care sunt realizate componentele circuitului ( cupru, otel, inox, alama, cauciuc, etc.).
Fluidul realizat in amestec cu apa demineralizata are o conductivitate scazuta si un pH optim, reducand riscul producerii fenomenului de electrocoroziune.
Nu contine amine, nitriti, silicati, borati si fosfati, compusi interzisi de legislatia europeana de protectia mediului.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Antigel superconcentrat pentru instalatii solare SOLAR PROTECT. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Antigel superconcentrat pentru instalatii solare SOLAR PROTECT sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Antigel superconcentrat pentru instalatii solare SOLAR PROTECT sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.