Antigel superconcentrat pentru instalatii termice TERMOPROTECT

Antigel superconcentrat pentru instalatii termice TERMOPROTECT

 

Mod de utilizare: Pentru pastrarea performantelor optime in vederea unei exploatari indelungate a fluidului termic va recomandam curatarea instalatiei inainte de incarcarea cu antigel.

Produsul se va utiliza doar in dilutie cu apa demineralizata. Raporturi de dilutie recomandate (vol.antigel:vol.apa):

  • dilutie 3:2, ofera protectie la -44°C
  • dilutie 1:1, ofera protectie la -36°C
  • dilutie 2:3, ofera protectie la -20°C
  • dilutie 1:2, ofera protectie la -20°C

Cod serie: ASITTERMOPROTECT44

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Antigel superconcentrat pentru instalatii termice TERMOPROTECT varianta potrivita

TERMO PROTECT este un antigel superconcentrat pe baza de monoetilenglicol ce asigura protectia crescuta la inghet a circuitelor termice. Produsul este adecvat utilizarii in orice instalatie de incalzire care functioneaza la temperatura maxima de 102 °C, permitand un raport crescut de dilutie cu apa, in functie de regimul de exploatare dorit.

Inhibitorii de coroziune si aditivii stabilizatori de pH cu care este tratat TERMO PROTECT optimizeaza protejarea materialelor din care sunt realizate componentele circuitului (cupru, fier, inox, aluminiu, alama, cauciuc, etc) si asigura o buna functionare a pompelor de circulatie din instalatie.

Fluidul realizat in amestec cu apa demineralizata are o conductivitate electrica scazuta si un pH optim, reducand riscul producerii fenomenului de electrocoroziune.

Antigelul este biodegradabil si contine indicatori de toxicitate.
Nu contine amine, nitriti, silicati, borati si fosfati, compusi interzisi de legislatia europeana de protectia mediului.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Antigel superconcentrat pentru instalatii termice TERMOPROTECT. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Antigel superconcentrat pentru instalatii termice TERMOPROTECT sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Antigel superconcentrat pentru instalatii termice TERMOPROTECT sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.