ICI CALDAIE

Cazan din otel, cu boiler, de temperatura joasa ICI CALDAIE - BLUNOx.e B BT 27 /250

 

* Generator de căldură din oțel cu emisii poluante reduse model BLUNOx.e, pentru combustibili lichizi și gazoși, cu focar cilindric cu inversiune de flacără, corpul este închis în partea din spate de un fund realizat prin ambutisare evitând astfel sudura în unghiuri drepte și este prin construcție complet imersat. Legat hidraulic, prin intermediul kit-ului livrat standard, la un boiler orizontal cu acumulare rapidă seria BL, pentru producerea apei calde menajere. Destinat folosirii în instalații cu temperatura apei cuprinsă între 60 și 100°C (termostat de siguranță reglat la 110°C).

* Produs marcat CE in conformitate cu Directivele Europene in vigoare:
92/42/CE (aplicabil pana la 400 kW)
2009/142/CE
2004/108/CE
2006/95/CE


Cod produs: BLUNOx.eBBT27/250
Cod serie: cobtjICBBBT

TABEL ATRIBUTE
Caracteristici tehnice
Putere utila31,4 kW
Putere utila27000 kcal/h
Putere nominala33,7 kW
Putere nominala28982 kcal/h
Randament la sarcina 100%93,18 %
Putere utila minima15,7 kW
Putere utila minima14000 kcal/h
Pierderi de sarcina circuit fum0,3 mbar
Pierderi de sarcina circuit apa15 mbar
Presiune nominala3 bar
Temperatura max. circ. sanitar65 °C
Presiune max. circ. sanitar6 bar
Productie ACM12,75 litri/min
Caracteristici constructive
Capacitate44 l
Capacitate boiler250 l
Inaltime1505 mm
Latime660 mm
Lungime1407 mm
Masa305 kg
Racord tur1"
Racord retur1"
Racord tur ACM3/4"
Racord retur ACM3/4"
Racord tur serpentina boiler1"
Racord retur serpentina boiler1"
Recirculare boiler3/4"

* In versiunea de temperatura joasa cu retur la 35°C, este fundamentala importanta folosirii tubului dublu,distribuirea diferentiata a temperaturii in interiorul corpului cazanului si o protectie refractara speciala in camera de fum pentru a mentine ridicata temperatura partilor in contact cu produsii de combustie si evitarea formarii condensului.

* Randamentul ridicat ce deriva dintr-o optimizare a schimbului termic si de o izolatie completa a suprafetelor expuse, clasifica aceste cazanr in categoria “de mare randament” conform normativelor in vigoare.

* Caracteristici principale ale cazanului:
- corp cazan construit din oțel de calitate, compus din placa tubulară anterioară RSB flanșată spre focar și placa posterioară plană, cu găuri executate prin tăiere laser.
- cilindru “ghidare flacără” din oțel refractar, introdus în interiorul focarului în scopul creșterii eficienței cazanului și diminuării emisiilor poluante (NOx și CO2).
- tuburi de fum de tip EN10217-2 P235GH, cu grosime de 3mm, sudate de plăcile tubulare, dotate cu turbulatori elicoidali.
- cazanul este dotat standard cu racordurile necesare legării la instalație și la echipamentele ce îi reglează buna funcționare.
- suprafețe de dispersie a căldurii, izolate cu saltele de vată de sticlă de grosime și densitate mare, protejată de panouri de oțel vopsit, ușor demontabile.
- ușă anterioară reversibilă, realizată din tablă de oțel izolată termic cu fibroceramică, montată pe balamale, ce se poate deschide cu ușurință prin intermediul buloanelor, pentru a înlesni operațiile de inspecție și curățare.
- boiler orizontal încălzit cu serpentină orizontală compusă din:
- vitrificare BAYER (DIN 4753) cu dublu strat de smalț, pentru protecție antibacteriană și rezistență la coroziune.
- kit de conectare la cazan cu pompă de recirculare, conducte de cupru izolat, prelungitor M F, supapă de reținere și racorduri hidraulice
- izolație cu poliuretan expandat cu CO2 (fără freon) cu grosime de minim 50 mm, îmbrăcat la exterior cu tablă de oțel vopsită.

PRODUSE ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Cazan din otel, cu boiler, de temperatura joasa ICI CALDAIE - BLUNOx.e B BT 27 /250. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Cazan din otel, cu boiler, de temperatura joasa ICI CALDAIE - BLUNOx.e B BT 27 /250 sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Cazan din otel, cu boiler, de temperatura joasa ICI CALDAIE - BLUNOx.e B BT 27 /250 sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.