Cazan din otel, de temperatura joasa ICI CALDAIE – BLUNOx.e BT 27 (31.4kW)

Cazan din otel, de temperatura joasa ICI CALDAIE – BLUNOx.e BT 27 (31.4kW)

 

* Generator de căldură din oțel cu emisii poluante reduse model BLUNOx.e, pentru combustibili lichizi și gazoși, cu focar cilindric cu inversiune de flacără, corpul este închis în partea din spate de un fund realizat prin ambutisare evitând astfel sudura în unghiuri drepte și este prin construcție complet imersat. Destinat folosirii în instalații cu temperatura apei cuprinsă între 60 și 100°C (termostat de siguranță reglat la 110°C).

* Produs marcat CE in conformitate cu Directivele Europene in vigoare:
92/42/CE (aplicabil pana la 400 kW)
2009/142/CE
2004/108/CE
2006/95/CE


Cod serie: cotjICBBT

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Cazan din otel, de temperatura joasa ICI CALDAIE – BLUNOx.e BT 27 (31.4kW) varianta potrivita
Denumire produs COD PRODUS P. nominala Randament Pres. nom.
DETALII
BLUNOx.eBT27 33.7 kW93.18 %3 bar

* In versiunea de temperatura joasa cu retur la 35°C, este fundamentala importanta folosirii tubului dublu, distribuirea diferentiata a temperaturii in interiorul corpului cazanului si o protectie refractara speciala in camera de fum pentru a mentine ridicata temperatura partilor in contact cu produsii de combustie si evitarea formarii condensului.

* Caracteristicile principale ale cazanului:
- corp cazan construit din oțel de calitate, compus din placa tubulară anterioară RSB flanșată spre focar și placa posterioară plană, cu găuri executate prin tăiere laser.
- cilindru “ghidare flacără” din oțel refractar, introdus în interiorul focarului în scopul creșterii eficienței cazanului și diminuării emisiilor poluante (NOx și CO2).
- tuburi de fum de tip EN10217-2 P235GH, cu grosime de 3mm, sudate de plăcile tubulare, dotate cu turbulatori elicoidali.
- cazanul este dotat standard cu racordurile necesare legării la instalație și la echipamentele ce îi reglează buna funcționare.
- suprafețe de dispersie a căldurii, izolate cu saltele de vată de sticlă de grosime și densitate mare, protejată de panouri de oțel vopsit, ușor demontabile.
- ușă anterioară reversibilă, realizată din tablă de oțel izolată termic cu fibroceramică, montată pe balamale, ce se poate deschide cu ușurință prin
intermediul buloanelor, pentru a înlesni operațiile de inspecție și curățare.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Cazan din otel, de temperatura joasa ICI CALDAIE – BLUNOx.e BT 27 (31.4kW). Detaliile tehnice precum si pozele pentru Cazan din otel, de temperatura joasa ICI CALDAIE – BLUNOx.e BT 27 (31.4kW) sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Cazan din otel, de temperatura joasa ICI CALDAIE – BLUNOx.e BT 27 (31.4kW) sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.