Cazane in condensatie (din otel inox) pentru Incalzire si Producere Apa Calda Menajera HeatMaster TotalCondensing

Cazane in condensatie (din otel inox) pentru Incalzire si Producere Apa Calda Menajera HeatMaster TotalCondensing

HeatMaster® TC asigura un confort ridicat atat la functionarea pe incalzire cat si in modul de producere ACM (putand produce cantitati foarte mari de apa calda intr-un interval foarte scurt).


Cod serie: HMTC

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Cazane in condensatie (din otel inox) pentru Incalzire si Producere Apa Calda Menajera HeatMaster TotalCondensing varianta potrivita

HeatMaster® este un cazan cu condensare totala, folosind condensarea atat la incalzire cat si la producerea apei calde de consum menajer.

Schimbatorul de caldura principal din otel inoxidabil este special construit permitand controlul constat asupra temperaturii datorita utilizarii conductelor lungi de gaze arse si a volumului mare de apa din cazan.

Boilerul tanc in tanc pentru ACM este din otel inoxidabil si datorita constructiei speciale integrata cu schimbatorul principal permite prepararea ACM in regim de condensatie si asigura un necesar foarte mare de ACM.

Arzator modulant cu preamestec gaz/aer cu emisii scazute de noxe (performanta certificata Clasa 5 NOx).

Echipat cu controller ACV Max ce poate gestiona pana la 4 cazane HM TC in cascada.

Functionare in diverse configuratii evacuare gaze arse / admisie aer: camera inchisa C13 (evacuare coaxiala), camera deschisa B23 etc.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Cazane in condensatie (din otel inox) pentru Incalzire si Producere Apa Calda Menajera HeatMaster TotalCondensing. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Cazane in condensatie (din otel inox) pentru Incalzire si Producere Apa Calda Menajera HeatMaster TotalCondensing sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Cazane in condensatie (din otel inox) pentru Incalzire si Producere Apa Calda Menajera HeatMaster TotalCondensing sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.