ICI CALDAIE

Cazane otel condensatie ICI CALDAIE – STELT 220

 

* Generator de căldură in condensație model STELT, realizat din oțel INOX AISI 316 Ti cu focar cu inversiune de flacără, capabil să producă apă caldă la o temperatură maximă de 110°C. Poate fi conectat la arzătoare cu aer insuflat pentru funcționare cu combustibili gazoși.

* Produs marcat CE in conformitate cu Directivele Europene in vigoare:
92/42/CE (aplicabil pana la 400 kW)
2009/142/CE
2004/108/CE
2006/95/CE


Cod produs: STELT220
Cod serie: cocICS

TABEL ATRIBUTE
Caracteristici tehnice
Putere termica utila (70°C)201 kW
Putere termica utila (70°C)172880 kcal/h
Putere termica utila (50/30°C)220 kW
Putere termica utila (50/30°C) 189200 kcal/h
Putere termica nominala204,1 kW
Putere termica nominala175510 kcal/h
Presiune nominala5 bar
Volum apa149 litri
Temperatura agent tur50 °C
Temperatura agent retur30 °C
Randament (50/30°C)107,8 %
Randament (70°C)98,5 %
Pierdere de presiune pe circ. hidraulic64 mbar
Caracteristici constructive
Inaltime1290 mm
Latime873 mm
Lungime1410 mm
Dimensiune racord agent termic tur50 mm
Dimensiune racord agent termic retur50 mm
Masa360 kg

Caracteristici principale ale cazanului:
- corp cazan inclinat pentru favorizarea evacuării condensului
- focar cu inversiune de flacără compus dintr-un cilindru de mari dimensiuni realizat din oțel INOX AISI 316 Ti capabil să reziste condensului acid.
- cilindru “ghidare flacără” din oțel, cu profile speciale, introdus in interiorul focarului in scopul extinderii și expansiunii gazelor arse, mărind in consecință schimbul termic sau mărind eficiența centralei (se obțin astfel emisii scăzute de
NOx in combinație cu arzătoarele LowNOx)
- suprafețe de schimb termic realizate din oțel inox AISI 316 TI antiacid, montate in interiorul focarului, compuse din Plăci de Inox caracterizate de o formă specială ondulată, pentru creșterea suprafeței de schimb și inlesnirea formării picăturilor de condens, permițand un drenaj adecvat.
- suduri efectuate prin procedeu TIG, MIG și , metodă ce garantează menținerea caracteristicilor mecanice principale ale oțelului inox, fără a afecta rezistența la coroziune datorată condensului acid.
- racord cu flanșă de tur și două racorduri de retur la instalație, pentru a diferenția intrarea in cazan și a garanta temperatura minimă posibilă in punctul cel mai jos, putand beneficia astfel la maxim de avantajele condensației chiar și in prezența retururilor de temperatură medie-inaltă
- cameră de fum capabilă de a colecta condensul produs ce este apoi evacuat printr-un sifon ce trebuie conectat la neutralizator (dacă există) și apoi la rețeaua de evacuare menajeră.
- placă portarzător, care se poate cupla cu arzătoare cu aer insuflat pentru funcționare cu combustibili gazoși
- suprafețe de dispersie a căldurii, izolate cu vată minerală de grosime mare, protejată de panouri de oțel vopsit, ușor demontabile.
- ușă anterioară cu deschidere reversibilă construită din tablă de oțel, izolată termic cu fibră ceramică.

PRODUSE ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Cazane otel condensatie ICI CALDAIE – STELT 220. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Cazane otel condensatie ICI CALDAIE – STELT 220 sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Cazane otel condensatie ICI CALDAIE – STELT 220 sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.