Centrale termice pe lemne Viadrus U22 ECONOMY

Centrale termice pe lemne Viadrus U22 ECONOMY

Noul cazan din fonta VIADRUS U22 ECONOMY este conceput pentru functionare ecologica cu indeplinirea normelor de emisie ale UE (clasa 5, EcoDesign, bimschV2).
Principalele avantaje:
- durata lungă de viaţă a schimbătorului de căldură din fontă
- grătar fix răcit cu apă
- randamentul maxim crescut (până la 91%) => economie de combustibil fata de U22 clasic
- soluţie originală a camerei de combustie „ViaBurnTM” – brevetata

Soluţia tehnică nouă de reglare a sistemului de combustie ViaBurnTM, asigură circulaţia aerului de combustie preîncălzit în baza depresiunii formate de coş şi prin urmare permite o ardere mai curată şi economică. Datorită sistemului brevetat de circulaţie a aerului de ardere, cazanele U22 Economy îndeplinesc cele mai noi regulamente de emisie a UE.
Camera de ardere cu mantaua dublă din fontă şi cu înzidire refractară este proiectată în aşa fel ca să reziste la temperaturi foarte mari de funcţionare.
Construcţia specială a căilor de ardere ale cazanului din fontă favorizeaza atingerea unei eficiente termice de până la 91%.


Cod serie: ViadrusU22ECONOMY

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Centrale termice pe lemne Viadrus U22 ECONOMY varianta potrivita

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Centrale termice pe lemne Viadrus U22 ECONOMY. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Centrale termice pe lemne Viadrus U22 ECONOMY sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Centrale termice pe lemne Viadrus U22 ECONOMY sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.