COMPANIA BLACK SEA SUPPLIERS

Black Sea Suppliers este o companie lider pe piaţa de echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare şi gaze. Compania a fost înfiinţată în 1996 în oraşul Constanţa şi, printr-o creştere organică, a ajuns să opereze în 31 de depozite amplasate în cele mai importante oraşe din România.

Extinderea noastră la nivel  naţional demonstrează modul în care Black Sea Suppliers combină cunoştinţele vaste ale industriei specifice cu nevoile clienţilor pentru a oferi acestora un produs şi un serviciu performant. Black Sea Suppliers se distinge prin eficienţa produselor şi a serviciilor furnizate în cele 31 puncte de lucru. Astfel, structura organizatorică a companiei ne permite să asigurăm asistenţă de vânzare dar şi tehnică din partea unui personal specializat pe tot cuprinsul ţării.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

Domeniul de activitate al firmei este vast, cuprinzând comercializare de produse şi echipamente pentru:

• Încălziri

sediu_black_sea

• Climatizare

• Alimentări cu apă

• Articole sanitare

• Instalaţii de gaz

• Plăci ceramice

• Materiale pentru construcţii

• Materiale si echipamente pentru linii tehnologice (industriale)

• Service pentru produsele comercializate

• Consultanţă tehnică pentru instalaţii.

FURNIZORI

Black Sea Suppliers s-a angajat a fi o companie naţională iar prin consolidarea relaţiilor directe cu producătorii de calitate la nivel mondial putem oferi clienţilor noştrii valoare,inovaţie precum şi produse de calitate.

Black Sea Suppliers deţine un portofoliu de furnizori alcătuit din importanţi producători localizaţi în Europa, din Italia,Germania, Spania, Austria dar si din Turcia sau China, furnizori care au capacitatea necesară de a furniza în timp util echipamente şi materiale la standarde înalte de calitate.

CALITATE SI SERVICII

În 2005 Black Sea Suppliers a implementat Sistemul de asigurare a calităţii în raport cu ISO 9001:2008, certificat de una dintre cele mai importante firme de audit – Germanischer Lloyd Corp., manifestându-şi astfel interesul faţă de cerinţele de calitate ale clienţilor dar şi faţă de exigenţele unei pieţe moderne.

Depozitele Black Sea Suppliers oferă clienţilor profesionişti servicii speciale precum şi suport pentru dezvoltarea afacerii lor, astfel, cei peste 6000 de clienţi profesionişti au acces la programe de loialitate, discount-uri pentru volume, programe de creditare dar si alte servicii specifice.

LOGISTICA

Compania deţine un parc auto modern precum şi mijloace de manipulare marfă în interiorul depozitelor conforme cu standardele de siguranţă în muncă şi care asigură o înaltă productivitate.

ECHIPA

Echipa Black Sea Suppliers este alcătuită din peste 500 de angajaţi, din care peste 200 sunt încadraţi în departamentele de vânzări şi service, prioritatea tuturor fiind dedicaţia pentru deservirea clienţilor şi furnizarea de experienţă profesională.

ASPIRATII

Principalul obiectiv este de a oferi clientilor nostri servicii si produse la cele mai ridicate standarde de calitate si performanta.

Pe termen lung:

• extinderea retelei de depozite, puncte de lucru si service

• marirea capacitatilor

• implicarea in proiecte de anvergura.

VALORI BLACK SEA SUPPLIERS

Valorile Black Sea Suppliers ghidează acţiunile angajaţilor în activitatea zilnică. Acestea sunt materialul din care este confecţionată cultura organizaţiei noastre. Ele ne conferă avantajul competitiv în piaţa de profil. Mândria asociată cu spiritul nostru antreprenorial sunt semnele distinctive ale culturii noastre