Distribuitoare / Colectoare pardoseala din inox INNOFLOW, cu debitmetre si robineti termostatici

Distribuitoare / Colectoare pardoseala din inox INNOFLOW, cu debitmetre si robineti termostatici

Distribuitoarele/colectoarele INNOFLOW sunt proiectate pentru distribuția și reglarea debitului agentului termic. Fabricate din oțel inoxidabil, dintr-o singură bucată – fără puncte de sudură sau alte lipituri, ele sunt ideale pentru sistemele de încălzire prin pardoseală.Designul particular al distribuitorului prezintă o secțiune de debit mare, cu căderi de presiune reduse și, prin urmare, un consum redus de energie în pompele de circulație. Secțiunea mare de debit a acestora permite ca apa să-și reducă viteza, astfel încât să nu producă zgomote. Sunt distribuitoare prevăzute cu racorduri de 3/4″ Eurocon cu distanța interax de 50 mm și sunt compuse din distribuitor de tur cu regulatoare de debit (debitmetre cu reglaj 0 – 5 l/min) și colector de retur cu robineți termostatici pe care se pot asambla actuatoare electrotermice.


Cod serie: INFLW02-13

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Distribuitoare / Colectoare pardoseala din inox INNOFLOW, cu debitmetre si robineti termostatici varianta potrivita

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Distribuitoare / Colectoare pardoseala din inox INNOFLOW, cu debitmetre si robineti termostatici. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Distribuitoare / Colectoare pardoseala din inox INNOFLOW, cu debitmetre si robineti termostatici sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Distribuitoare / Colectoare pardoseala din inox INNOFLOW, cu debitmetre si robineti termostatici sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.