Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Fose septice ecologice IMHOFF – STARIM | BLACK SEA SUPPLIERS
Fose septice ecologice IMHOFF - STARIM

Fose septice ecologice IMHOFF – STARIM


Cod serie: IMHOFFSTARIM

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Fose septice ecologice IMHOFF – STARIM varianta potrivita

Fosa de tip Imhoff: monobloc, compacta , realizata din polietilena, atuuri care ii confera o greutate redusa .

 

Destinatia: decantare si tratare ape uzate.

Epurarea se face prin sedimentarea substantelor solide urmata succesiv de fermentarea anaeroba si mineralizarea lor, in compartimente separate. Este produsa conform normelor in vigoare. In functie de prevederile locale, se obtine un sistem de epurare eficient fie prin evacuarea separata sau unitara. Daca sistemul este prevazut cu evacuare separata de la spalator fata de vasul WC, se recomanda folosirea unui separator de grasimi Cromadeg.

Intretinere:

Periodic se verifica sedimentatorul ca sa nu fie obturat de corpuri mari.Nu se deverseaza substante chimice nebiodegradabile(in cantitati mari), asfel incat sa perturbe procesul biologic a namolurilor.

Deasemenea nu se deverseaza produse de mari dimensiuni, care ar putea provoca obturari.

Gama pusa la dispozitie, va permite sa alegeti tipul de produs potrivit necesitatilor, plecand de la recomandari de ordin tehnic.

Raportul intre debitul hidraulic si dimensiunile fosei este de ordin practic, indicatiile autoritatilor locale competente poate influenta o adaptare la conditiile speciale.

Proprietati constructive:

Fosa este prevazuta cu :

  • Racord intrare ape uzate
  • Racord evacuare ape uzate
  • Gura de vizitare a sedimentelor primare
  • Gura de inspectie a a namolului
  • Racord evacuare biogaz.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Fose septice ecologice IMHOFF – STARIM. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Fose septice ecologice IMHOFF – STARIM sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Fose septice ecologice IMHOFF – STARIM sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.