Panouri radiante pe apa ECOPAN 111 mm 1/2″

Panouri radiante pe apa ECOPAN 111 mm 1/2″

 

  • Lungimea disponibila a panourilor este pana la 18 m;
  • Pentru mai multe detalii contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers;

 

 


Cod serie: PRPAE111

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Panouri radiante pe apa ECOPAN 111 mm 1/2″ varianta potrivita

ΔT = diferenta dintre temperatura medie a fluidului si temperatura ambientala.

 

Aceste panouri radiante Ecopan fac posibila crearea unui sistem de incalzire sigur si de lunga durata.

 

Sistemul de incalzire ce are la baza panouri radiante de tavan este mult mai economic si mai placut pentru

 

organismul uman in comparatie cu cel ce are la baza sistemul de incalzire prin convectie

 

La partea de sus, panoul radiant modular ECOPAN este completat cu brate transversale pentru a fixa sistemul.

 

Panoul radiant modular ECOPAN se termina in laterale cu margini care sustin materialul izolant.Sunt acoperite cu folie izolanta de aluminiu.

 

Controlul zonal al temperaturii – distributia panourilor radiante poate fi proiectata in asa fel incat sa se asigure confortul termic functie de necesarul de caldura si activitatea prestata.

 

Radiatie termica ridicata – sistemul inovativ de fixare a tevilor in profilul radiant al panoului, cat si diametrul si grosimea acestora, au fost proiectate pentru asigurarea unei suprafete mari de schimb termic, pentru a atinge o temperatura medie uniforma pe toata suprafata panoului.

 

Usurinta in instalare si montaj – panourile sunt livrate in module de 4 sau 6 m lungime, imbinarea lor realizandu-se prin press-fitinguri sau prin sudura; primul si ultimul modul sunt prevazute cu distribuitor-colector, care este sudat si testat in fabrica.

 

Emisii termice certificate – valorile emisiilor termice sunt certificate de cel mai important laborator european din domeniu, Universitatea din Stuttgart Germania, conform standardului European EN 14037.

 

Design deosebit si finisare perfecta – suprafata de radiatie aproape plana si posibilitatea vopsirii intr-o gama variata de culori rezistente in timp, permit incadrarea panourilor in perfecta armonie cu arhitectura spatiului.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Panouri radiante pe apa ECOPAN 111 mm 1/2″. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Panouri radiante pe apa ECOPAN 111 mm 1/2″ sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Panouri radiante pe apa ECOPAN 111 mm 1/2″ sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.