Placa tacker INNOTACK

Placa tacker INNOTACK

Placa Tacker de termoizolare INNOTACK cu grosime de 25mm, ambalata sub forma de rola, folosita la incalzirea prin pardoseala este fabricata din EPS monitorizat din punct de vedere al calitatii, in conformitate cu SR EN13163 si o folie din tesatura rezistenta la rupere, impletita, caserata pe partea superioara, ca bariera de umiditate impotriva apei de preparare a sapei.
Rola de termoizolare reprezinta un suport eficient pentru tevile utilizate in cadrul sistemului de incalzire prin pardoseala, acestea fiind fixate cu ajutorul cuielor INNOPIN. Datorita materialului armat, iesirea cuielor INNOPIN din placa nu mai este posibila. Folia are tiparit un caroiaj cu pas de 5 cm, care face posibilă taierea usoara a rolei, precum si un montaj simplu si rapid al tevilor de incalzire. Placa Tacker are pe o latura o suprapunere autoadeziva de circa 3 cm.
Placa INNOTACK este utilizata in cadrul sistemelor de incalzire prin pardoseala cu scopul izolarii termice, caldura fiind directionata inspre interiorul incaperii.


Cod serie: INNOTACK

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Placa tacker INNOTACK varianta potrivita
Denumire produs COD PRODUS
DETALII
16200020INN

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Placa tacker INNOTACK. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Placa tacker INNOTACK sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Placa tacker INNOTACK sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.