Pompe de caldura monobloc SAMSUNG

Pompe de caldura monobloc SAMSUNG

Descriere:

- Incalzire si producere de apa calda menajera
- Reversibile (functioneaza si in regim de racire)
- Se poate utiliza impreuna cu un boiler

Sursa de caldura hibrida- compatibilitate cu panouri solare sau cazan


Cod serie: PCMSAMSUNG

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Pompe de caldura monobloc SAMSUNG varianta potrivita
Denumire produs COD PRODUS Alimentare electrica Puterea nominala de incalzire Puterea nominala de racire Tipul compresorului
DETALII
AE050JXYDEH/EU 230, 50 V/Hz5 kW5 kWBLDC Twin Rotary
DETALII
AE090JXYDEH/EU 230, 50 V/Hz9 kW7.5 kWBLDC Twin Rotary
DETALII
AE120JXYDEH/EU 230, 50 V/Hz12 kW12 kWBLDC Twin Rotary
DETALII
AE140JXYDEH/EU 230, 50 V/Hz14 kW13 kWBLDC Twin Rotary
DETALII
AE160JXYDEH/EU 230, 50 V/Hz16 kW14 kWBLDC Twin Rotary
DETALII
AE140JXYDGH/EU 380, 50 V/Hz14 kW13 kW---
DETALII
AE160JXYDGH/EU 380, 50 V/Hz16 kW14 kW---

Pompa de caldura reprezinta un echipament cu ajutorul caruia se poate transporta caldura dintr-un punct (“sursa”), in alt punct (“schimbator de caldura”) folosind lucru mecanic.

Majoritatea pompelor de caldura sunt folosite pentru a “muta” / extrage caldura de la o sursa cu temperatura mai mica la un mediu cu temperatura mai mare.

O pompa de caldura este un echipament de eficienta inalta (clasificat cf U.E. in categoria produselor de “energie regenerabila” ecologice, eficiente) pentru incalzirea (sau racirea) casei si producere de apa calda menajera.

Spre deosebire de pompele de caldura, sistemele de incalzire consuma mai multa energie decat energia pe care o ofera sub forma de caldura.

Pompa de caldura monobloc este usor de montat, compacta, ce permite atingerea unei temperaturi a agentului termic de pana la 55 grdC.

Clasa energetica A+++ a pompelor de caldura SAMSUNG, reprezinta solutia ideala atat pentru incalzirea, cat si pentru racirea incintei dumneavoastra.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Pompe de caldura monobloc SAMSUNG. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Pompe de caldura monobloc SAMSUNG sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Pompe de caldura monobloc SAMSUNG sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.