SAMSUNG

Pompa de caldura monobloc SAMSUNG AE090JXYDEH/EU

Descriere:

- Incalzire si producere de apa calda menajera
- Reversibile (functioneaza si in regim de racire)
- Se poate utiliza impreuna cu un boiler

Sursa de caldura hibrida- compatibilitate cu panouri solare sau cazan


Cod produs: AE090JXYDEH/EU
Cod BSS: 041631-605
Cod serie: PCMSAMSUNG

TABEL ATRIBUTE
Caracteristici tehnice
Alimentare electrica230, 50 V/Hz
Puterea nominala de incalzire9 kW
Curent absorbit9.2 A
Puterea nominala de racire7.5 kW
Tipul compresoruluiBLDC Twin Rotary
Putere absorbita pe incalzire2.14 kW
Tipul freonuluiR410A
Putere absorbita pe racire1.95 kW
Temperatura de functionare-25~35 °C
Nivelul de zgomot nominal64 dB/A
COP4.21 W/W
EER3.85 W/W
SCOP4.41 W/W
ESEER5.07 W/W
Caracteristici constructive
Inaltime998 mm
Latime940 mm
Adancime330 mm
Greutate76 kg

Pompa de caldura reprezinta un echipament cu ajutorul caruia se poate transporta caldura dintr-un punct (“sursa”), in alt punct (“schimbator de caldura”) folosind lucru mecanic.

Majoritatea pompelor de caldura sunt folosite pentru a “muta” / extrage caldura de la o sursa cu temperatura mai mica la un mediu cu temperatura mai mare.

O pompa de caldura este un echipament de eficienta inalta (clasificat cf U.E. in categoria produselor de “energie regenerabila” ecologice, eficiente) pentru incalzirea (sau racirea) casei si producere de apa calda menajera.

Spre deosebire de pompele de caldura, sistemele de incalzire consuma mai multa energie decat energia pe care o ofera sub forma de caldura.

Pompa de caldura monobloc este usor de montat, compacta, ce permite atingerea unei temperaturi a agentului termic de pana la 55 grdC.

Clasa energetica A+++ a pompelor de caldura SAMSUNG, reprezinta solutia ideala atat pentru incalzirea, cat si pentru racirea incintei dumneavoastra.

PRODUSE ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Pompa de caldura monobloc SAMSUNG AE090JXYDEH/EU. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Pompa de caldura monobloc SAMSUNG AE090JXYDEH/EU sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Pompa de caldura monobloc SAMSUNG AE090JXYDEH/EU sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.