Pompe de caldura split SAMSUNG

Pompe de caldura split SAMSUNG

-pompe de caldura reversibile, functionand si in regim de racire

-clasa A+++ de eficienta energetica

-proiectate pentru a functiona pana la -25 grdC si sa ofere incalzire si producere de apa calda in conditii dure de iarna


Cod serie: PCSSAMSUNG

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Pompe de caldura split SAMSUNG varianta potrivita

Pompa de caldura reprezinta un echipament cu ajutorul caruia se poate transporta caldura dintr-un punct (“sursa”), in alt punct (“schimbator de caldura”) folosind lucru mecanic.

Majoritatea pompelor de caldura sunt folosite pentru a “muta” / extrage caldura de la o sursa cu temperatura mai mica la un mediu cu temperatura mai mare.

O pompa de caldura este un echipament de eficienta inalta (clasificat cf U.E. in categoria produselor de “energie regenerabila” ecologice, eficiente) pentru incalzirea (sau racirea) casei si producere de apa calda menajera.

Spre deosebire de pompele de caldura, sistemele de incalzire consuma mai multa energie decat energia pe care o ofera sub forma de caldura.

Pompa de caldura este usor de montat, compacta, ce permite atingerea unei temperaturi a agentului termic de pana la 55 grdC.

Clasa energetica A+++ a pompelor de caldura SAMSUNG, reprezinta solutia ideala atat pentru incalzirea, cat si pentru racirea incintei dumneavoastra.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Pompe de caldura split SAMSUNG. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Pompe de caldura split SAMSUNG sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Pompe de caldura split SAMSUNG sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.