SAMSUNG

Pompa de caldura split SAMSUNG AE090JXEDEH/EU si AE090JNYDEH/EU

-pompe de caldura reversibile, functionand si in regim de racire

-clasa A+++ de eficienta energetica

-proiectate pentru a functiona pana la -25 grdC si sa ofere incalzire si producere de apa calda in conditii dure de iarna


Cod produs: AE090JXEDEH/EU si AE090JNYDEH/EU
Cod BSS: 045636-290 si 045636-293
Cod serie: PCSSAMSUNG

TABEL ATRIBUTE
Caracteristici tehnice
Alimentare electrica230/50 V/Hz
Puterea nominala de incalzire9 kW
Puterea nominala de racire8 kW
Putere absorbita pe incalzire2.1 kW
Tipul freonuluiR410A
Putere absorbita pe racire2.2 kW
Temperatura de functionare-25~35 °C
Nivelul de zgomot nominal64 dB/A
COP4.48 W/W
EER3.64 W/W
SCOP4.45 W/W
ESEER4.79 W/W

Pompa de caldura reprezinta un echipament cu ajutorul caruia se poate transporta caldura dintr-un punct (“sursa”), in alt punct (“schimbator de caldura”) folosind lucru mecanic.

Majoritatea pompelor de caldura sunt folosite pentru a “muta” / extrage caldura de la o sursa cu temperatura mai mica la un mediu cu temperatura mai mare.

O pompa de caldura este un echipament de eficienta inalta (clasificat cf U.E. in categoria produselor de “energie regenerabila” ecologice, eficiente) pentru incalzirea (sau racirea) casei si producere de apa calda menajera.

Spre deosebire de pompele de caldura, sistemele de incalzire consuma mai multa energie decat energia pe care o ofera sub forma de caldura.

Pompa de caldura este usor de montat, compacta, ce permite atingerea unei temperaturi a agentului termic de pana la 55 grdC.

Clasa energetica A+++ a pompelor de caldura SAMSUNG, reprezinta solutia ideala atat pentru incalzirea, cat si pentru racirea incintei dumneavoastra.

PRODUSE ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Pompa de caldura split SAMSUNG AE090JXEDEH/EU si AE090JNYDEH/EU. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Pompa de caldura split SAMSUNG AE090JXEDEH/EU si AE090JNYDEH/EU sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Pompa de caldura split SAMSUNG AE090JXEDEH/EU si AE090JNYDEH/EU sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.