Recuperatoare de caldura SILAVENT - HRX (260 mc/h)

Recuperatoare de caldura SILAVENT – HRX (260 mc/h)


Cod serie: SILAVENTHRX

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Recuperatoare de caldura SILAVENT – HRX (260 mc/h) varianta potrivita
Denumire produs COD PRODUS Eficienta de recuperare caldura Debit de aer Presiune sonora
DETALII
RCHRX-S 88 %260 m³/h35 dB
DETALII
RCHRX-B 88 %260 m³/h35 dB
DETALII
RCHRX-FP 88 %260 m³/h35 dB
DETALII
RCHRX-BFP 88 %260 m³/h35 dB

Gama HRX

Aplicatii:Locuinte mici si medii cu suprafata de pana la 200mp

  • Necesarul de caldura pentru incalzire al unei cladiri rezidentiale are doua componente: caldura pierduta prin anvelopa si caldura necesara incazirii aerului proaspat.
  • Prin aplicarea de termoizolatie si alegerea unor ferestre eficiente energetic se reduce caldura pierduta prin transmisie.
  • Pentru a reduce si a doua componenta a necesarului de caldura este necesar sa folosim o instalatie de ventilatie cu recuperare de caldura.
  • Pe langa rolul de a micsora consumul de energie al cladirilor, un alt beneficiu important al acestor instalatii este acela de a imbunatatii confortul ocupantilor, prin faptul ca asigura aer proaspat tot timpul, eliminand mirosurile, mucegaiurile si alti contaminanti.
  • Gama de recuperatoare de caldura HRX este prevazuta un ventilator de introducere aer proaspat, un ventilator de evacuare aer viciat si un schimbator de caldura prin care cele doua fluxuri de aer schimba caldura.
  • Ventilatoarele folosite sunt de tip EC (cele mai eficiente), iar recuperatorul este dimensionat pentru un randament de recuperare foarte ridicat.
  • Sunt disponibile accesorii precum: clapeta de by-pass pentru functionare in regim de free-cooling; senzor antiinghet, care opreste functionarea in cazul in care aerul introdus atinge temperatura de 5 grade; filtre pentru aer, ca piesa de schimb consumabila.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Recuperatoare de caldura SILAVENT – HRX (260 mc/h). Detaliile tehnice precum si pozele pentru Recuperatoare de caldura SILAVENT – HRX (260 mc/h) sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Recuperatoare de caldura SILAVENT – HRX (260 mc/h) sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.