Reglete de conectare electronice INNOLINK

Reglete de conectare electronice INNOLINK

Regleta de conectare INNOLINK este unitatea centrala de conectare a termostatelor din sistemele de control multi-zona de incalzire si racire prin pardoseala. Cu o investitie minima, regleta de conectare INNOLINK asigura conectarea la toate componentele sistemului, ca de exemplu termostatele si actuatoarele termoelectrice. Componentele sistemului sunt alimentate direct cu tensiune de la regleta de conectare. Toate comenzile date de termostate sunt direct transmise la actuatoare via regleta de conectare INNOLINK.
Regletele de conectare de inalta calitate din seria INNOLINK sunt disponibile in versiuni de 6 si 8 zone. Complet echipate, regletele de conectare INNOLINK includ functii extensive pentru o operare eficienta din punct de vedere energetic si un confort sporit.


Cod serie: INNOLINK

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Reglete de conectare electronice INNOLINK varianta potrivita

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Reglete de conectare electronice INNOLINK. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Reglete de conectare electronice INNOLINK sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Reglete de conectare electronice INNOLINK sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.