Robinet cu cap termostatic - pentru teava PEX - ICMA (772+1100)

Robinet cu cap termostatic – pentru teava PEX – ICMA (772+1100)


Cod serie: rcti772+1100

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Robinet cu cap termostatic – pentru teava PEX – ICMA (772+1100) varianta potrivita
Denumire produs COD PRODUS Protectie antiinghet Dim. racord Tip
DETALII
772+1100 1/2" robinet termostatic

Capetele termostatice îndeplinesc funcția de reglare automată a temperaturii din spațiile în care sunt instalate mentinand-o la o valoare setată anterior.
Acasă sau la birou există adesea surse de căldură, cum ar fi: aparate electrocasnice, cuptoare, computere, sau chiar și simpla radiație solară
care, suprapuse peste efectul instalației de încălzire, determină o creștere inutilă a temperaturii ambiante, cauzând o risipa de energie termică.
Capetele termostatice detectează aceste variații de temperatură, optimizând utilizarea căldurii furnizate de instalația de încălzire și permițând o economisire semnificativă de energie.

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Robinet cu cap termostatic – pentru teava PEX – ICMA (772+1100). Detaliile tehnice precum si pozele pentru Robinet cu cap termostatic – pentru teava PEX – ICMA (772+1100) sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Robinet cu cap termostatic – pentru teava PEX – ICMA (772+1100) sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.