BARBI

Teava PE-Xa cu bariera de oxigen EVOH 17x2 mm, colac 240 m


Cod produs: EVOHPAR172024
Cod BSS: 022728-706
Cod serie: PE-XaBEVOH

TABEL ATRIBUTE
CARACTERISTICI CONSTRUCTIV
Lungime17 m
Grosime izolatie placa2 mm
CARACTERISTICI TEHNICE
Presiune maxima6 bar

Avantajele țevilor BARBI PEX-a

• Instalare ușoară. Nu este necesară nici o sudură, nici utilizarea de scule. Sistemul de accesorii oferă sistemului simplitate și măsură.

• Flexibilitate. Tuburile PE-Xa au o flexibilitate mai mare decât tuburile PEX combinate cu alte sisteme. Ele pot fi îndoite și curbate la rece cu mare ușurință și fără unelte speciale, economisind îmbinări și timp de instalare.

• Rezistență la temperaturi ridicate. Țevile BARBI sunt potrivite pentru utilizare la temperaturi normale de funcționare de până la 95 °C, fiind capabile să reziste în unele cazuri până la 110 °C.

• Rezistență la îngheț. Țevile BARBI nu se sparg datorită congelării apei din interiorul circuitului în cazul înghețului. Țeava, datorită flexibilității sale, se va dilata.

• Conductivitate termică scăzută. Coeficientul său scăzut de conductivitate (0,38 W/m°C) asigură economisirea energiei prin reducerea pierderilor de căldură, precum și a condensărilor obișnuite în conductele de cupru.

• Rezistența la coroziune. Țevile BARBI nu sunt atacate de majoritatea agenților chimici (acizi, baze, antigel, etc.) și sunt rezistente la toate tipurile de coroziune.

• Debite mai mari. Datorită suprafeței netede, țevile BARBI au pierderi de sarcină mai mici decât țevile metalice, și astfel sunt obținute debite mai mari la diametre interne egale.

• Absența calcarului și a altor depozite. De asemenea, mulțumită suprafețelor sale extrem de netede, se evită depunerile de calcar atât de frecvente în conductele metalice. Țevile BARBI garantează că debitul inițial va fi menținut pe întreaga durată de utilizare.

• Lejeritate. Țevile BARBI sunt de 4 ori mai ușoare decât conductele de cupru pentru diametre echivalente, ceea ce facilitează manipularea și transportul.

• Nu este conductiv din punct de vedere electric. Țevile BARBI nu produc nici un fel de coroziune galvanică.

PRODUSE ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Teava PE-Xa cu bariera de oxigen EVOH 17x2 mm, colac 240 m. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Teava PE-Xa cu bariera de oxigen EVOH 17x2 mm, colac 240 m sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Teava PE-Xa cu bariera de oxigen EVOH 17x2 mm, colac 240 m sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.