Termostate de ambient Honeywell WI-FI round

Termostate de ambient Honeywell WI-FI round

Termostat de ambiant electronic, fara fir Y87RF – Round cu microprocesor si modul de comunicatie RFG100, pentru accesul din smartphone sau PC via Internet.

 

*Acest termostat poate fi folosit pentru a controla individual: centrala termica, sistemul de incalzire in pardoseala, o pompa de caldură, un actuator termic, o vana locala sau un incalzitor electric cu un releu de comanda (<5A).

 

*Functioneaza cu toate modelele de centrale pe gaz conventionale dar si cu noile modele de centrale in condensare.

 

 Modelele Honeywell Y87RFC2074  si  Y87RF2008 ROUND sunt termostate de ambient WIFI  sau cu conectare la internet accesibile de pe SMARTPHONES cu ANDROID sau IOS.


Cod serie: TAHWIFIR

Formular pentru informatii

Detalii formular. De discutat.

Alege din Termostate de ambient Honeywell WI-FI round varianta potrivita
Denumire produs COD PRODUS Temperatura minima de reglaj Temperatura maxima de reglaj Tensiunea de alimentare Tip control
DETALII
Y87RFC2074 5 °C35 °C2 x 1,5 V fara fir
DETALII
Y87RF2008 5 °C35 °C2 x 1,5 V fara fir

SERII ASEMANATOARE

Black Sea Suppliers va prezinta Termostate de ambient Honeywell WI-FI round. Detaliile tehnice precum si pozele pentru Termostate de ambient Honeywell WI-FI round sunt pur informative. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Termostate de ambient Honeywell WI-FI round sau contactati departamentul ofertare al Black Sea Suppliers.